Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skoluppgift typ.


Mannen i Skara

Det fanns en liten man i södra Skara

Med sin motorcykel han kunde fara

För att vara ifred

Ingen vet hur han led

När han hängde sig i sin strama snara




Bunden vers (Limerick) av w-e-w-e
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e