Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag sommaren 2008.


Borgen

Det finns ingenting att göra
Det finns ingenting att se
när dagarna blir långa
och det blir svårare att le
Jag blundar bort all smärta
och jag blundar bort all sorg
I min egen ensamhet har
jag byggt upp en sluten borg
Det finns ingen chans att ta sig ut
vägen ut ur borgen tar aldrig slut
Jag är nog fast här antar jag
fast här i all evighet tills natt blir dag
Det finns ingen, ingen chans att ta sig ut
Vägen ut ur borgen, den tar aldrig slut




Fri vers av w-e-w-e
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 22:24



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ja, där beskrev du ensamheten i att ha det säkra som man säger. Klockrent, tydlig och klar poesi som andas sorgsenhet ändå i allt vara safe..
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e