Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 26 Februari 2009


Prostitution

Jag känner mig så ensam
jag känner mig så less
För min enorma börda
för min outhärdliga stress
Ingen förstår hur det är
alla tycks tro att jag är sär

Världens befolkning består av
flera miljoner människor
ändå har jag ingen att prata med
Ingen att dela om all smärta jag led

Vad gör man när allt känns hemskt?
När folk skriker efter en "du är sämst!"

En oerhörd börda,
en oerhörd hemlighet jag har
Min stora ensamhet, är det enda som finns kvar

Min stora börda, min stora hemlighet
är något som ingen annan än jag vet

Han säger att för att överleva,
så måste jag fortsätta mera

När det händer kopplar jag bort allt
och när han gräver i mig, det är då det blir iskallt




Fri vers av w-e-w-e
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 17:18



Bookmark and Share


  kärleks ängel
Vi är många som läser och deltar med dig av din börda!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e