Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag vt-10 och handlar om ett förhållande som jag hade befunnit mig i, jag valde att skriva om det som en slags terapi.


Gå vidare

Det kan vara så svårt att bryta sig fri

När man sitter fast i ett förhållande men låter tiden glida förbi

Det skulle nog aldrig ha blivit vi...

Det som började så bra blev helt fel

Jag trodde att med dig kunde jag äntligen bli hel

Men jag hade fel...


Skratt och lycka övergick till bråk och svek

Är det här man kallar kärlek?

Jag vet nu att allt bara var falskt

Du ljög för mig, du knullade min kompis, berövade mig allt!

Är det därför livet är så kallt?


Du skrev sedan sms och mail, du skrev ju faktiskt förlåt

Men när jag då inte svara skrev du "idiot" och "din äckliga hora!"

Men jag tog inte åt mig alls, jag hade gått vidare,

Det var sen som att du aldrig fanns


Den mörka materian mellan mig och verkligheten började helt försvinna

Och jag har lovat mig själv att aldrig låta tårarna rinna

För någon skit som dig

Jag har äntligen för första gången lärt mig...
... Att kunna säga nej




Fri vers av w-e-w-e
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-02 12:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en kille skall alltid va trogen, det står klart!

skön avklarningsdikt
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e