Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30 Maj 2009 skrev jag denna dikt på konfaläger (uppgift).


Bryta sig loss

Jag breder ut mina vita vingar mot himlens sky
Jag vill inte längre vara instängd, inte längre fly

Jag reser mig ut i världen
utan att bry mig så mycket om färden

Bara det att kunna vara så fri, så lätt
Att kunna vara självständig och lycklig på alla sätt

Det är det jag känner när jag flyger fram
När jag lämnar mitt liv som ett vilset lamm

Det är nu det händer, det är nu det sker
Stunden då min rädsla ej kan ta över mig mer

Jag känner hoppet, jag känner tron
Jag kan se min väg, jag kan se min bro

Jag tar emot min älskades utsträckta hand
När jag tar mig till hoppets och lyckans land

Jag trodde aldrig att hans kärlek jag skulle få
Och vi släpper inte taget utan fortsätter gå

En solnedgång i horisonten sker
för att aldrig ta sig upp mer

Natten har kommit hit bara för oss
och mina rädslans kedjor har jag nu brutit mig loss




Fri vers av w-e-w-e
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-24 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e