Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans spruckna septum

Hur ska jag kunna göra rätt, när du ignorerar mig på alla sätt
Jag vet inte ens vad jag gjort fel, är det kanske så att du är för trasig och försöker att bli hel?

Visste du, att mellan fyra ögon
finns det knappast nåt som är sant?

Vi hade våra sekunder
Men det kanske aldrig blir likadant

Och visste du, att du kom ganska nära
Att du kom tätt intill?
Du gav mig hopp och kärlek
men jag räckte väl inte till

Jag kan inte undgå att uppleva allt ångestfullt
Sedan du slutade höra av dig blev mitt liv tumult

Vi trivdes och hade fina stunder ihop
och allt du lämnade efter dig blev till en djup grop

Är det för att jag inte är monogam?
Är det för att jag inte är en tillräckligt anständig dam?
Jag vet inte vad det är jag gjort
jag önskar att jag kunde få svar från dig fort

Allt jag ville var att förstå
hur detta kunde bli så

Betydde jag inget för dig?
Jag vågar inte ens fråga,
för jag tror att svaret blir nej

Allt jag ville var att få en chans
men jag visste att en sådan inte fanns

Var det något jag hade gjort?
Jag är fortfarande förkrossad,
för jag vet att det måste röra sig om något stort

Alla frågor, och inget svar jag kan hitta
Men jag förstår nu att för dig lär det säkert kvitta


För ett tag var du mitt allt
är det därför allt nu känns så kallt?

Jag kan inte räkna hur många gånger jag tänkt på dig
Jag kan inte räkna hur många gånger jag frågat mig om jag på något sätt har sårat dig
Jag kan inte räkna hur många gånger jag fått hjärtklappningar varje gång bussen åkt förbi hållplatsen där du bor
Och jag kan heller inte räkna hur många gånger jag önskat att du aldrig for
Från mig
Är det kanske bara jag som gör detta till en jättestor grej?

Jag saknar alla nätter vi delat
Alla kyssar, all kärlek som nu blott är förlegat

Din deo finns kvar här hos mig, du glömde den sist du var här
När jag nämnde det sa du att du har en till, att det var okej
Betyder det att du inte tänkte hämta den, att du redan då hade bestämt dig?
Bestämt dig för att lämna mig?


Ovetskapen om varför du skyr mig tär inifrån
Från första stunden gav jag dig kärlek
Och allt jag kan göra är att gripa efter halmstrån


Jag förstår om du inte mår särskilt bra
och jag förstår om du inte vill ha kontakt
Det enda jag vill är att få ett svar
Jag hoppas du vet att för mig är du så dyrbar...



Du lämnade efter dig ett stort tomrum
Du med dina vackra tatueringar och spruckna septum

Och allt jag kan göra är att riva ett sår




Fri vers av w-e-w-e
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-03 23:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
om personen på förhand vetat om att du ej är monogam så bör det absolut ju inte vara ett problem

även om personen under stunden fått reda på att du ej är monogam, så bör det direkt accepteras om kärlek finns.

inte bara accepteras, utan bejakas.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

w-e-w-e
w-e-w-e