Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDIOKERMANNEN (M.V.I.G.)

 

Har aldrig riktigt varit
på det klara med
att jag får MVIG
i det mesta.
 
Levat - Icke Godkänd
Kört buss i tjugo år - Icke Godkänd
Skött sin ekonomi - Icke Godkänd
Umgänge, socialt samspel - Icke Godkänd
Relation, kärlek, sex - Icke Godkänd

Mätingenjör - Ej slutbetyg
Busschaufför - Sparkad
A-Kassa - Ej beviljad
Anställningsintervju sedan arbetslöshet startade -
Ej någon intervju
Läst för taxilegitimation - Av fem tentor klarat endast två
Gränsfall
Äktenskap - Kyligt
Spelar något instrument - Gitarr hällre än bra
Poet - Läs "Ingen Poet"
Musiksmak - Ostrukturerad

Plattfot, lätt överviktig,
dålig hållning, taskig andedräkt (ex. död råtta),
porig hy, grisblå ögon.

Familjefar - Tafflig
Trevlig - Tycker jag att jag är
Glad - Ja, oftast
Gudaktig - Tackar Gud att jag lever
Lever gudaktigt - Andra tackar Gud att
                           dom inte är som mej
Orginell - Ja! Skriker alla i korus...
                       det är väl vi alla lite till mans,
                                                       svarar jag
Original - Mediokermannen!

Gör allt men blir aldrig godkänd.
(MycketVälIckeGodkänd)




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Welcome to the Poetry Show!
Tonight we have with us the man who always contradicts me.
"You have quite a reputation for always contradicting me, don´t you?"
"No, I don´t!!!"
2010-03-25

  Anders Nordlander VIP
godkänd eller inte godkänd är bägge begrepp som saknar matematisk logik
2010-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag är godkänd av Gud.
Men inte på grund av vad jag har presterat utan på grund av vad Han i Sin nåd har beslutat.
I övrigt är jag icke godkänd över hela linjen.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar