Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I know

A million words would not bring you back

I know because I tried

Neither would a millions tears

I know because I cried *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av MakingSignals
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals