Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tackling kan förändra allt

Jag har blivit nertacklad ett par flertal gånger,

men ställde mig upp trots smärtan.

Jag gav inte upp hoppet.

Gnistan som jag hade tänt skulle inte slockna igen!




Fri vers av MakingSignals
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals