Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nightmare

my nightmare come true
what I feared most
I wanted to die
but I would leave too much behind me


'



Min mardröm blev sann
det som jag fruktade mest
jag ville dö
men jag skulle lämna för mycket bakom mig




Övriga genrer (Översättning) av MakingSignals
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals