Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm det

glöm att jag finns

glöm alla ord som du minns

glöm allt det vi gjort och vad du trott

släpp det som har hänt

sudda ut det du har känt

glöm allt de som vi haft

släpp mig innan det är försent

glöm det om du kan!




Fri vers (Fri form) av MakingSignals
Läst 307 gånger
Publicerad 2010-05-01 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals