Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torts att du inte läser detta, så kan den väl stanna här?

Jag vet att jag inte kan lita på dig,

Du vet att du inte kan lita på mig.

Då är det väl lika bra att vi släpper varandra och låter våra vägar skiljas.

Och låta dem aldrig mötas igen.

Men en dag jag kanske möter dig, och då får vi se om du känner igen mig.



Du vet vem du är, trots att jag vet att du inte läser detta.




Fri vers av MakingSignals
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals