Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr du dig verkligen om mig?

Jag är öppen mot dig
Men det känns inte som att du bryr dig
Jag säger sanningen

Vad ska jag göra för att du ska bry dig?
Det är det jag vill
Men du verkar inte förstå
Jag litar på dig
Men kan jag göra det fortfarande göra det?
Kan jag verkligen göra det?
I mitt huvud flyger av frågor
Men jag kan inte säga alla samtidigt
Jag vill prata ut
Med någon som jag kan lita på
Vi har varit vänner ett bra tag
Men..

Bryr du dig verkligen om mig?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av MakingSignals
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-23 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals