Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mål som har nått sitt slut

Den sista bollen är lagd och jag vann.

Mitt mål var att krossa dig, och nu det är det målet uppfyllt!




Fri vers (Fri form) av MakingSignals
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-21 11:21



Bookmark and Share


  Engelskanörden
Känn dig stolt :)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

MakingSignals
MakingSignals