Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med utsikt i fönstret på väggen

De tre plus med mig var vi fyra
En sällsam kvadrigo i lag
För ingen av dem vill bedyra
Att konstigast här är jag

Här blandas baciller från fjärran
Och lukter av alla de slag
Den värsta av stankar från herrar
Den lämnar jag kvar, gör jag

Med utsikt i fönstret på väggen
Så ser jag mitt framtids behag
Den saligast blandning av skäggen
Men fasa, om dessa var jag




Bunden vers av Blake
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-26 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake