Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla kan drabbas...


psyke

psykvården
alla kan hamna där

alla har ett psyke
som kan ställa till det

varför tror en del att de
inte kan hamna där

när vi känner känslor
som vi inte kan känna igen
eller identifiera

då faller allt
när trauman som vi inte fick
eller kunde prata om
kommer till ytan
det är då som
allt
rämnar

vi lever alla i gränslandet
varken mer eller mindre




Fri vers av Myself
Läst 292 gånger
Publicerad 2004-06-29 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself