Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kärleksvisa..


Minnet av ett igår


Kyssen
lämnade inte mina läppar
stannade som en sävlig sång
lyssna
på sången mitt hjärta sjunger
av känslor, i storm, i vila
viska
låt vinden veta ditt namn
låt aldrig ett eko tystna


i ensamhet..




Fri vers (Modernistisk dikt) av Herr Ångest
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-26 18:39



Bookmark and Share


  Nerdissta
suverän!!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest