Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav har jag blivit



Nu sitter jag i fyrkanten också
och kan inte komma loss
Denna taggtrådslängtan - förenar oss.

Ett steg i koridoren och tre steg närmare
vägen ut
Det är detta som kallas - lågexplosivt krut.

Slå mig i skallen
med min ungdoms nycker
För slav har jag blivit - det är vad jag tycker.




Fri vers av Janjohan
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-26 21:53



Bookmark and Share


  Andreas Collin
"Den sonen gör fri..."
Jag kan liksom inte låta bli
"...är verkligen fri..." (Joh 8:36)
Att stå dig bi
med himmelsk nödrimspoesi!!

...och för övrigt: du skriver bra JanJohan!
2010-05-18

  Miss Mod
Håller med Michaela, stark dikt.
2010-04-04

    Orm den gamle VIP
Haha, fyrkantsförbannelsen! Sug på den, du!

Det är som att genomgå ett stålbad för att fräta bort alla drömmar och förhoppningar man någonsin haft. Ytterligare en ungdom med förhoppningar om en bättre värld kommer snart att läggas i en grav som stavas ledningsgruppsmöte och ISO-certifiering.

Jag lyssnar och begrundar.
2010-03-28

  Michaela Dutius
En dikt som ytligt sett kan verka humoristisk men som vid närmare betraktelse gör ont
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan