Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Det snöar ute, men inte inne
för jag har inte råd
Svart är kvällen, tom i sinne
Ber Dammets gud om nåd

Den tjugonde ska det snöa
från himmel och från bord
och aldrig ska det töa
i vinterns vita jord




Fri vers av Softcore
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 11:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snö är en styggelse.
Jag tror att den är en förbannelse som kom i samband med syndafallet.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore