Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palmsöndagen


156. På väg




Jesu väg till korset
går genom den totala
ensamheten
Jesu väg till korset
har en dyster stämning
Jesu väg till korset
innehåller vemod

Jesus sade om Maria
Låt henne vara
Hon har sparat sin balsam
till min begravningsdag

Min väg innerst inne
är ensamhet
Min väg går
genom gråtens slutna rum
Den sorg jag bär
kommer alltid att vara min

Jag skäms över att inte orka
Jag ville slippa
Men där jag lider
där lider också Du, min Gud
Ge mig mod, frigör mig
Tag Din boning i mig
och låt min smärta
finna vila i Din famn




Fri vers av Maria T
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-27 17:31



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En vacker text så som du Maria är så bra på.


"Jag skäms över att inte orka
Jag ville slippa
Men där jag lider
där lider också Du, min Gud
Ge mig mod, frigör mig
Tag Din boning i mig
och låt min smärta
finna vila i Din famn"
2010-03-28

  Michaela Dutius
Mycket vacker och stark i tron....som är en visshet om det vi inte ser
2010-03-28

  mare VIP
Vackert skrivet ``Låt min smärta finna vila i Din famn``underbart !!
2010-03-28

  anits VIP
Underbart vackert
2010-03-27

  aol
trösterik
2010-03-27

  rebecca d
precis vad jag behöver läsa...tack!
Det svåra är att min gråt inte kommer fram!
Vet att det lättar då det gör det...svårt, i ensamheten..o att finna hans famn...men det är väl det som är uppgiften :-)
2010-03-27

  walborg
Tack Maria. Där lidande råder där finns Jesus tätt tätt intill.
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart.
Men om du är frälst har Han redan tagit Sin boning i dig.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T