Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri marknad


Fri marknad
Ja vafan är fri marknad
De roffar åt sej de som kan
Det räcker inte med vinst
De ska vara näst intill monopol
Eller i alla fall kartellverksamhet
Och de tro att vi inte vet….

Fri marknad
Ja vafan är fri marknad
Stick till europa ni jävla direktörer
Som säger att ni åker ni
Om inte ni får förse er
Med jättelöner
Så stick för fan vi vill inte se er


Fri marknad
Ja vafan är fri marknad
El monopolets snaskkartell
Man stänger kärnkraft i kylans smäll
Och de sitter där och har snart ställ
Och stannande industri
Och åter man säger
Marknaden är fri….

Fri marknad
Ja vafan är fri marknad
När marknaden har dysenteri
Etik är nåt man skiter i
Och allt man har till sitt försvar
Är att marknaden är fri…
Fri marknad
Ja vafan är fri marknad





Varför var elen så mycket billigare förut
Innan, kartellen
Förlåt, ”elibörsen”, hette de visst




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger
Publicerad 2010-03-27 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO