Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYRA TING

 

Musik!
Du är min älskade vän
som får fram solsken
ur rytm och toner

Årstid!
Du är min ljuvliga vän
som är solsken
regn och snö

Kvinna!
Du min älskade vän
en pulserande rytm
och hettande blod

Skapare!
Du är min Gud
som gett mej allt det goda
musik, årstider, en kvinna
och mitt liv




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-03-27 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Four lethal weapons: An element of total surprise, an almost fanatical devotion to the Pope..."


Ja, kvinna får jag klara mig utan, men de andra kan jag njuta av.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar