Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmordsblond, var det

nu är det nära
jag tror du vill
fast jag vet ändå inte, förutom
inte långt borta
snart kan det vara försent att tala
"förlåt"
men hoppet ser inte så farligt ut härifrån
solen bränner i ansiktet, tårar svalkar
jag vill ofta visa
jag är bättre än dig, bättre än du tror
men jag får inte
inte på mitt sätt
om jag bara fick visa
på mitt sätt
men ditt facistsätt
som djävulens advokat
du
trycker på
som sten på mina axlar
försvinner, fjäder i luften
det där hoppet var inte så farligt




Fri vers av rajaynaya
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 20:59



Bookmark and Share


  LeeJasmine Livredd
Väldigt fint.
2010-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Det finns många sådana här.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya