Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en flykt kan kännas som frihet, som blir till kärlek, förälskad i friheten, eller bara en resa..


varm rosa kärlek

lätt doppas mina tår
salt vatten
havet omsluter dem ömt
det är svalt, men ljummet
mätt efter skaldjurs sallad med friskt vatten
jag ser hur horisonten är färgad i en varm rosa färg
det är då jag förstår
meningen med livet
varmt rosa
ensam i ett främmande land
sveper jag en mörkare rosa sjal om min solbrända kropp
brun, skiftar i vinröd
hettan och den ljumna luften
börjar kyla av nu på klippornas klippa
ett leende, jag sätter till mot horisonten
varmt rosa
cigaretten som hållt mig extra het börjar ta slut
försöker göra rökkonst av det sista mot
varmt rosa
fylls av kärlek
utan anledning skrattar min själ
jag är fri
jag har ingen aning om varför jag känner mig
fulländad
kanske för att jag är
brun, skiftande i vinröd
kanske för
jag är fri




Fri vers av rajaynaya
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 21:19



Bookmark and Share


  ryggmotrygg
väldigt fint skrivet
2010-04-25

  ZARIFE DEMIR
Det är vacker vacker dikt!
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Vackert.
Som författarinnan...
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya