Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går

Böjer mig ner
ser
ler

ger

ber

reser mig och går
får
tår

sår

år

vänder om igen
sen
vän

än

börjar om
kom




Fri vers av Mia Marcus
Läst 637 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus