Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår




en duk av skog och väsen


 

och över stigen
vandrar kroppars pensel

in i skogens musik


 

en tid

det är ett regn av fågelröster

 

 

 

 





Fri vers av vildvin
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin