Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noosfären

 

 

alla mätare slog i botten
den veckan i mars


då hatet som kokat fick en chans att slå ut
som våren

före våren
när snön ännu bredde ut sig över fälten

 

men våren kommer 
med stilla tårar från en tinad himmel

 

hinner vi med att leva den?

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-28 15:44



Bookmark and Share


    sunnanvind
Precis så..applåder!!!
2010-03-28

  Gunnar Odhner
Bra fråga! Hoppas den blir varm och lång. Då hinner man lite mer. Fast det är väl att hoppas för mycket.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken