Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är allt

jag vill ha tid att älska dig
tid att bära dina ord
som bokrullar av guld
tid att vara den som
får ditt sinnes frö att blomma
jag vill ha tid att
famna dina känslor
få din dag att lysa klart
det skall jag skänka
mig
var dag
ty du är allt min vackra värld

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~