Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talar om allt



dessa viskningar

rymmer jordens innersta

myllan utanför




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om språket med livet, med naturen... så tolkar jag....
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself