Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är osynlig!

Du ser inte mina tårar, du förstår inte min sorg!
Du ser igenom mig, bortanför den jag verkligen är.
Jag kan inte få dig att se, eller få dig att förstå,
för jag är bara ett ansikte i folkmassorna,
bara en del av det som har varit,
För dig är jag är osynlig!

Skriven ‎2010-03-28 | Kristian Lind © 1999-2010




Fri vers (Fri form) av Kristian Lind
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 22:13



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..d är vi alla ibland..man får skrika högt för att synas..och ha modet att stå kvar när någon vill se..kram..
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind