Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skilda världar älskade jag

Jag var för långsam
Och du var för snabb
Vi lyckades aldrig hålla samma takt

Du var så pass mycket äldre
Och jag var mitt i att upptäcka mig själv
Men jag upptäckte dig
Och i all min förvirring blev du mitt allt

Men att leva i skilda världar
För det var det vi gjorde
Var mer än jag klarade av
Och du som visste vad kärlek var
Kunde älska mig tillräckligt

Något jag aldrig lyckades
För jag var ung och dum
Och inte tillräcklig
Det var som att du i din kärlek
Väntade på att jag skulle växa upp

Jag växte förbi dig
Och jag växer fortfarande
Kanske växer vi ihop
Igen




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 23:12



Bookmark and Share


  firefire
fint beskrivet..hade själv en 14 år äldre kille när jag var i din ålder..som sedan blev far till mina barn.. åren gick och jag växte upp..men han är fortfarande samma unge oansvariga pojke på gott och (mest) ont...
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia