Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leende

 

 

en blomma vid vår dörr

 

hon frågade och sa om allt var bra

jag nickade och neg på samma gång

det är en enkel sång

våren är här

(och vi skulle ha så svårt att inte leva med varandra)

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 08:35



Bookmark and Share


  Helene Månsson
ja säger bara åååh
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin