Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirad kärlek rider morgon





Eggar påsken livets segel
stiger morgonen galopp.
Brusar bäckens vackra spegel
spirar kärleken på topp.

Sjunger skogen, näktergalen
leker barfota med kjol.
Glömmer Bore vita skaren
och den snön som föll i fjol.







ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori