Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännhett

brännhett
smeker värme
åh, har längtat så
hud
skär efter sommarsol
snart som choklad, kanske om en vecka i solen
hår
mjukt och glatt
mörkt, slingrar sig genom fingrar
läppar
mjuka och fylliga
smakar, trygghet, längtar
åh, nu
dina händer
jag är redan choklad
syns tydligt mot din hand
du smakar
mitt hår
vitt, efter väteperoxid och stark sol
trycker till
åh
och vi blir en




Fri vers av rajaynaya
Läst 337 gånger
Publicerad 2010-03-29 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya