Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsans orkester

Inneboende i kroppen
Själva hälsans puls i den fysiska ansträngningen
Belöningen efter träningspasset
Välmåendets läppar och själens friska lunga




Fri vers av Feminaz
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 22:17



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tack för att du påminner mej om det välmåendet;
ska ta mej ner till gymmet imorrn, fint skrivet.
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz