Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig


Den allra minsta

Om du känner
dig som den
allra
minsta människan


jorden

då kan du

bara

växa

och

bli

allt


STÖRRE




Fri vers av Maiah VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-29 22:53



Bookmark and Share


  DerMond
Jag är inte liten eller stor men för mycket :/

Fina ord :).
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP