Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Day by day

 

 

det är svårt att öppna alla spjällen 

låta röken vädra ut

 

finna glöd och bränsle som håller över tiden

 

 

 

du är bortom allt jag tidigare anat

en horisont mer ljuv än vårens morgondagg

 

och jag följer långsamt din himmelsbana
där du vilar stilla i tidigljuset

 

 

du är min sommartid

min gryningstimma

min vårs första knopp

 

 

 

så jag övar i tålamod

att se dig allt djupare

älska dig mer innerligt 

 

dag för dag

 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 09:02



Bookmark and Share


    Jenny C
Åhå, vad fint! Klokt och vackert.
2010-04-15

    ej medlem längre
underbar och så precis. tack. bokmärker.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken