Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gestalt


 

han är bara åtta år

men mörkret har redan fogat

i alla hans sömmar

 

den han visste fanns

är lämnad

som en skugga mot en vägg

 

 

han fick aldrig möjlighet

att ana hur det gick till

 

 

- pappa?

 

 

 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-30 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken