Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontant skrivande från det undermedvetna eller något.


två tårar sedan

beskriver hur
det var två
tårar sedan

jag sist grät
en långsam
morgon

skalar av
dig dina
ytterlager

kommer dig
närmare en
en kan
tro

när vi ser
in i varandras
ordskåp

är det inte urkundsförfalskning
som mitt hjärta
vill prata om
utan att ensamheten
måste få komma undan




Fri vers av virre
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 11:35



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Du skriver så ärligt vackert och dina ord vänder hjärtat ut-och-in.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

virre