Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte din yta

när jag har
skalat av
mig

ytan du
inte vågar
röra

mina ögon
emot dina

det här
är slutet
på en oändlig

i det ögonblicket
när jag trodde
jag var hemma




Fri vers av virre
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre