Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva igen

och allt
jag kan se
är

en längtan
efter händer
som bekräftar
mig

rör vid mig
på ytan så
jag kan vibrera
i hjärtat av

den sortens
glädje
att leva igen




Fri vers av virre
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre