Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är jag.

vem är det som
sakta kommer äta upp
min ensamhet?

den där ensamheten
som är mitt
ofrivilliga liv

om du äter upp
ensamheten kommer
jag då

inte ha ett liv mer?
är jag min
ensamhet?




Fri vers av virre
Läst 400 gånger
Publicerad 2010-03-30 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre