Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trampa



Du har trampat ner min tå igen.

ner i smutsen

Jag räknar ner ner ner och framåt.

för att riktigt nå in

Jag växer upp om en månad.

ingen tid alls, det där

Jag lämnar dig då, jag lovar.

inget vidare löfte det där

Lita aldrig på mig.

ge mig allt







Fri vers (Fri form) av Människa
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-30 23:29



Bookmark and Share


  MMo
Skön stil, tycker jag, gillar det lite fragmentariska, med korta meningar som säger mycket. Typ "Jag lämnar dig då, jag lovar."
2010-09-15

  Matilda Linnéa Tinér
bra, ärligt och snyggt!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa