Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skaver

att stå så där
på kanten till
själets avgrund

att sakta ramla
ner i den djupa
brunnen utan slut

leka upp och ner
på klätterträdskanter

här och då
skaver
du och jag




Fri vers av virre
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre