Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

Bådar vårankomst
blandad skräck och förtjusning

Kanadagässen 

 




Bunden vers (Haiku) av Hannadraken
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-31 13:18



Bookmark and Share


  Jaseph
Härlig haiku! Gillar skränet mot slutet.
2010-04-06

  Lili Samuelsson VIP
dessa terrorister, de sätter skräck i en
snygg blandning, gillas
2010-04-01

  Anders Perols
Härlig haiku
2010-03-31

  Gunwale VIP
Igår såg jag två v-formationer som gled ihop till en mitt över Göteborg. Dom är i alla fall underbara på lite avstånd, gässen! Din haiku pekar på en viss dubbelhet, det är fint!
2010-03-31

    ej medlem längre
jisspes, de är ena vassnäbbade grunkor det där! :-)
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken