Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat & tappar & slutsligen tappat all smuts, skit & världen

Världen fylls utav smuts
så inget verkar växa

Jorden är fylld utav skit
Så ingenting växer

Syntetisk kärlek
Försvinner som ett moln

Min tunga har tappat kontroll
Mina lungor tappar luft

Min tunga tappar kontroll
Mina lungor har tappat luft

Mitt hjärta tappar kontrollen
Mina händer har tappat kontrollen

Mitt hjärta har tappat kontrollen
Mina händer tappar kontrollen

Luft & syre kväver mig
Den låter mig ej andas.




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl