Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk tanken:)

Tankar
tankegytter
cirkulära tankar
halvfärdiga tankekrumelurer
tankekedjor
förlösande tankar
tankfullhet
tankspriddhet
eftertänksamhet
fyrkantigt tänkande
bildligt tänkande
formgivna tankar
tanklöshet
tankeflanera
virrvarr av tankar
kortsiktigt tänkande
Utlopp för tankar
upprymd av tankar
kört fast i tankar
tankesmide
tankeskulpturer
tankställe
tankepotential
förbjudna tankar
omtänksamhet
motstridiga tankar
förverkligande utav tankar
tankekosmos





Fri vers av Feminaz
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-31 22:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kommer att tänka på att tankarna
kan föra en in mot livets hjärta...
eller ut i intet... jag tänker att mänskan
av idag TÄNKER FÖR LITE...

Bra dikt som manar till eftertanke!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz