Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland är det ljus,
och ibland är det mörker.
Ibland hör man lärkan sjunga i vindens sus,
men ibland är allt tyst och öde.
Ibland kan man njuta av allt det vackra,
men ibland regnar alla intryck bort.
Ibland är det lätt att leva,
men ibland är det svårt.
Ibland är det skönast ta det som det kommer,
och uppskatta livet för vad det är.

Skriven 2005-02-26 | Kristian Lind © 1999-2010




Fri vers (Fri form) av Kristian Lind
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 23:29



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det går upp och ner i livet...det jag lärt mig är att leva mycket "här och nu"...så jag skriver under på de två sista raderna i din fina text - som för övrigt knyter ihop innehållet perfekt. En dag, ja en stund i sänder...med lite "lagom" tankar på framtiden...det är en bra kombination:-)
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind