Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje ålder har sin tjusning, sägs det. Och jag kan inte annat än lovorda livet som pensionär, än så länge.. Och tacka!


En liten ädelpekoral, allvarligt menad

Och om jag än börjar bli gammal och grå
finns det mycket att glädja sig över ändå:
att tillsammans med hustru vandra få
att ha vänner bland stora och vänner bland små
att skriva och spela orgel också
att varje dag sig mätt äta få
och på Poeter mig inlogga må
att tro att Någon framför mig vill gå
allt sådant är inget som alla få
och ett jättestort tack jag nu säga må
och önska att alla GLAD PÅSK skulle få!




Fri vers av baruk
Läst 557 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-01 00:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det är så man får leva sitt bästa liv; se det stora i det lilla.
2010-04-01

  Monika A Mirsch VIP
Allvarligt tar jag emot allt som kommer och går och glädje trår och tackar och önskar detsamma ditöver!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

baruk