Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår den till, då är det stort!

Kärleken håller i alla väder
den behöver inte ens ha snygga kläder
när den kommer kan den slå till
precis, som den vill
och när den vill
det enda, som begärs av den
att den verkligen kommer och slår till...





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 01:11



Bookmark and Share


  Maria T
Störst av allt är
kärleken
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt